Flux de stiri


Magazin distrus parţial de un frigider defect

Un afacerist din Săveni s-a ales cu o pagubă de cca. 15.000 de lei în urma unui incendiu izbucnit, duminică la prânz, în magazinul său. Potrivit cercetărilor efectuate la faţa locului evenimentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui frigider defect.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină puţin după ora 13.00. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni, cu o autospecială cu apă şi spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau produsele alimentare depozitate în frigider, existând riscul ca flăcările să se extindă  la întreaga marfă din incinta magazinului. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Au ars: 17 kg preparate din carne, cca. şapte kg produse lactate, cinci kg margarină, cca. zece kg drojdie şi zece cutii de icre şi s-au degradat cca. 50% din marfă, tavanul şi pereţii magazinului. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de aproximativ 25.000 de lei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani recomandă cetăţenilor să acorde o atenţie deosebită măsurilor de siguranţă în propriile locuinţe, dar şi la locul de muncă, pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti, dar şi de bunuri materiale.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri