Flux de stiri


Autoturism urmărit de polițiști pe o distanță de 5 kilometri, după ce nu a oprit la semnal

Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Flămânzi, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul comunal D.C. 48 din loacalitatea Frumuşica, au observat, vineri, un autoturism care se deplasa haotic.

Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalului regulamentar de oprire, poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia pe o distanţă de aproximativ 5 km, până în localitatea Vlădeni Deal, unde acesta a abandonat autoturismul şi a intrat în curtea unor rude, fiind depistat în scurt timp de către poliţişti.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit identitatea acestuia, un bărbat de 41 de ani, din localitatea Târgu Frumos. De asemenea, acesta figura cu dreptul de a conduce autovehicule suspendat, iar autoturismul avea inspecţia tehnică periodică expirată din anul 2018 şi asigurarea obligatorie expirată din anul 2017.

Cu ocazia testării cu aparatul alcoolscop a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele bărbatului s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fara permis și conducere sub influența alcoolului.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri